23 Following
jalkapallopaidat

Messi pelipaita 2014, www.jalkapallopaidat.com/

james rodriguez 10 pelipaita, www.jalkapallopaidat.com/

Juventus jalkapallo pelipaidat -Samp hyökkääjä Milan muistutus: Meillä tulee olemaan hyvin vihainen

Tällä hetkellä sijalla Sampdoria SerieA Sarjataulukko neljä, mutta Napoli jalkapallo pelipaidat ne ovatthe kolmen ensimmäisen Lazio 19 pistettä. Lauantain liiga ne on kotona vastaan AC Milan,the joukkueen tärkein hyökkääjä Stefano - Ao Kaka sanoi: "Ei ole epäilystäkään siitä, että Pete olisi hullu Bi Milan, leikimme kotona ja meidän täytyy voittaa." .

Italiassa paikallista aikaa huomenna, Sampdoria on Lazio jalkapallo pelipaidat kotona vastaanthe Rossoneri Malas Stadium,the peli tulee olemaan erittäin kovaa. Kuten Sampdoria hyökkääjä, Italian Okaka innolla suoraa vuoropuhelua Milan, ennen kuin media, sanoi hän ei pelkääthe Rossoneri.

"Milan tulee vihasta kun olemme, olemme olleet hyvin hullu?",The Entinen Roma pelaaja luottavaisesti sanoi: "Olipa lopulta voitti tai sai Juventus jalkapallo pelipaidat vaina piirtää, meidän täytyy pelataa mukava peli. Samp pelaajat ovat tietoisia vahvuuksia, joten vaikkathe Milan pelaajat olivat hyvin vihainen hullu, meidän pitäisi myös olla enemmän hulluja kuin ne ovat, koska se on meidän oma koti, meidän täytyy voittaa tämän voiton. " http://www.jalkapallopaidat.com/