23 Following
jalkapallopaidat

Messi pelipaita 2014, www.jalkapallopaidat.com/

james rodriguez 10 pelipaita, www.jalkapallopaidat.com/

Thomas Muller 13 pelipaita -Bundesliigan Borussia fancy Milan puolustaja Jan Cheek

AC Milan saavammea erothe siirtää ikkunan tammikuussa Barcelona pelipaita 2014 ensi vuoden Ei ole mikään salaisuus, nyt punainen ja musta täplikäs Bundesliigan seura Borussia vanhempi vartija Tony - Jan Cheek, tämä Saksan pelaajat 24-vuotias, kun läsnäthe toimivaltainen puolustaja tai keskikenttäpelaaja, häntä pidetään yhtenä Bundesliigan lupaavimmista pelaajiathe backcourt.

TheViimeinen kierros SerieA Milan james rodriguez 10 pelipaita kotona noloa 0-2 tappionthe joukkue Palermo, Sisilia, onthe puolustava joukkue on edelleen suurin ongelma. Tänään Alex vammat Milan vanhempi joukkue puolustaja joutui kriisin ratkaisemiseksi mahdollisimman pian: punainen ja musta laikullinen joukkue Borussia nuori puolustaja Tony - Jan Cheek. Jan Cheek ei ole kovin korkea, hän on vain 1 metri 77 tai niin, mutta hän on hyvä hyppykyky ja nopeasti vauhtiin, ovat luonteeltaan mitä hän kipeästi tarvitsi olla Milanossa.

Nyt,the Rossoneri puolustus,the siirtyvätthe Young Chick ona Thomas Muller 13 pelipaita täydellinen ratkaisu. Ottaen kuitenkin huomioon, ettäthe pelaaja on vielä suhteellisen nuori, voi Borussia klubi ei kiire hänetthe siirtomarkkinoilla ensi vuoden tammikuussa. Lisäksithe painopiste on nyt Milanon allekirjoitusten keskikentällä ja pelasi pelaajia. Niinthe paljon on todennäköisimmin esiintyythe ensi vuoden kesällä, muttathe pelaaja itse ei ole kovin korkea arvo on noin € 8.000.000. Galliani ja Milan partiolaiset voisivat tarkastella lähemminthe nuori vartija tulevaisuudessa. http://www.jalkapallopaidat.com/