23 Following
jalkapallopaidat

Messi pelipaita 2014, www.jalkapallopaidat.com/

james rodriguez 10 pelipaita, www.jalkapallopaidat.com/

Juventus jalkapallo pelipaidat -Samp hyökkääjä Milan muistutus: Meillä tulee olemaan hyvin vihainen

Tällä hetkellä sijalla Sampdoria SerieA Sarjataulukko neljä, mutta Napoli jalkapallo pelipaidat ne ovatthe kolmen ensimmäisen Lazio 19 pistettä. Lauantain liiga ne on kotona vastaan AC Milan,the joukkueen tärkein hyökkääjä Stefano - Ao Kaka sanoi: "Ei ole epäilystäkään siitä, että Pete olisi hullu Bi Milan, leikimme kotona ja meidän täytyy voittaa." .

Italiassa paikallista aikaa huomenna, Sampdoria on Lazio jalkapallo pelipaidat kotona vastaanthe Rossoneri Malas Stadium,the peli tulee olemaan erittäin kovaa. Kuten Sampdoria hyökkääjä, Italian Okaka innolla suoraa vuoropuhelua Milan, ennen kuin media, sanoi hän ei pelkääthe Rossoneri.

"Milan tulee vihasta kun olemme, olemme olleet hyvin hullu?",The Entinen Roma pelaaja luottavaisesti sanoi: "Olipa lopulta voitti tai sai Juventus jalkapallo pelipaidat vaina piirtää, meidän täytyy pelataa mukava peli. Samp pelaajat ovat tietoisia vahvuuksia, joten vaikkathe Milan pelaajat olivat hyvin vihainen hullu, meidän pitäisi myös olla enemmän hulluja kuin ne ovat, koska se on meidän oma koti, meidän täytyy voittaa tämän voiton. " http://www.jalkapallopaidat.com/

Thomas Muller 13 pelipaita -Bundesliigan Borussia fancy Milan puolustaja Jan Cheek

AC Milan saavammea erothe siirtää ikkunan tammikuussa Barcelona pelipaita 2014 ensi vuoden Ei ole mikään salaisuus, nyt punainen ja musta täplikäs Bundesliigan seura Borussia vanhempi vartija Tony - Jan Cheek, tämä Saksan pelaajat 24-vuotias, kun läsnäthe toimivaltainen puolustaja tai keskikenttäpelaaja, häntä pidetään yhtenä Bundesliigan lupaavimmista pelaajiathe backcourt.

TheViimeinen kierros SerieA Milan james rodriguez 10 pelipaita kotona noloa 0-2 tappionthe joukkue Palermo, Sisilia, onthe puolustava joukkue on edelleen suurin ongelma. Tänään Alex vammat Milan vanhempi joukkue puolustaja joutui kriisin ratkaisemiseksi mahdollisimman pian: punainen ja musta laikullinen joukkue Borussia nuori puolustaja Tony - Jan Cheek. Jan Cheek ei ole kovin korkea, hän on vain 1 metri 77 tai niin, mutta hän on hyvä hyppykyky ja nopeasti vauhtiin, ovat luonteeltaan mitä hän kipeästi tarvitsi olla Milanossa.

Nyt,the Rossoneri puolustus,the siirtyvätthe Young Chick ona Thomas Muller 13 pelipaita täydellinen ratkaisu. Ottaen kuitenkin huomioon, ettäthe pelaaja on vielä suhteellisen nuori, voi Borussia klubi ei kiire hänetthe siirtomarkkinoilla ensi vuoden tammikuussa. Lisäksithe painopiste on nyt Milanon allekirjoitusten keskikentällä ja pelasi pelaajia. Niinthe paljon on todennäköisimmin esiintyythe ensi vuoden kesällä, muttathe pelaaja itse ei ole kovin korkea arvo on noin € 8.000.000. Galliani ja Milan partiolaiset voisivat tarkastella lähemminthe nuori vartija tulevaisuudessa. http://www.jalkapallopaidat.com/

Messi pelipaita 2014-Messi 71 pallot tehokkuutta ultra-C Luo Laoer

"Silläthe ennätys ja terveys" onthe paras tapa, Messi. Messi teki Amsterdamin Messi pelipaita 2014 Arena toinen pallothe 1000 Barcelonan Eurooppa maalia kaikissa kilpailuissa,the argentiinalainen hyökkääjä Tämän maalin legendaarinen hyökkääjä Raul sidottu paras maalintekijäthe Mestarien liigan historiaa.

Kun Raul vuonna 2001 tullathe paras maalintekijä Mestarien liigan Cristiano Ronaldo pelipaita 2014 historiassa, Lionel Messi, mutta vasta 14-vuotias, 5006 päivää myöhemmin,the Argentiinan hyökkääjä Raul Mestarien liigan viime 71 maalia sidottuthe ennätys. Tehokkuuden kannalta, Messi on myösthe ensimmäinen henkilöthe Mestarien liigan rakenneuudistuksen jälkeen,the Barcelonan hyökkääjä vain 90 pelejä murtautua 71 maalia, keskimäärin 0,78 maaleja, ja Raul kesti lähes 144 pelejä murtautuathe 71 palloa, keskimäärin vain 0,49 maaleja, kun taas C Ronaldo 111 pelit osaksi 70 maalia, keskimäärin 0,63 maaleja.

Messithe Mestarien liiga on paitsi tehokas, mutta Neymar 10 pelipaita myös rikkoithe tavalla muuttumassa, 71 pallo, 60 pallo rangaistusalueen rajalla,the pallo 11 pisteytetään alueen ulkopuolelta. Jälkeen sitominen Raul Mestarien liigan pisteytys ennätys, Macy vaikuttavat edelleen Saaran La Liga pisteytys ennätys aikaan Almeria jathe 25 marraskuu peli vastaan APOEL, Macy odotetaan ylittävän Raul, oikeastaan tuli ensimmäinen henkilöthe Mestarien liigan! http://www.jalkapallopaidat.com/